DetectarePlagiat.ro / Solutii software detectare plagiat

Solutii software detectare plagiat

Solutiile software ajuta la scanarea documentelor de orice tip pentru depistarea plagiatului.
Acestea folosesc ultimele tehnologii disponibile pentru a identifica si evidentia chiar si cele mai subtile incercari de a plagia, fie ele intentionat sau nu.

Serviciile oferite de astfel de software-uri se concretizeaza in:

Verificarea documentelor in baze de date
Verificarea documentelor se realizeaza in in baze de date detaliate, putandu-se detecta inclusiv articole prezentate la nivel mondial.

De asemenea, cu ajutorul acestora, se pot verifica documente de specialitate si lucrari de licenta diploma master din domeniul medicinei, dreptului, economiei, etc.

Verificarea Internetului
Chiar daca un site nu mai este activ, softurile pot verifica in continuare documentele pentru depistarea plagiatului. In plus, verificarea forumurilor, blogurilor, documentelor PDF aflate la dispozitia publicului se face automat si in (aproape) in timp real.

Verificarea structurii frazelor
Solutiile software ofera in plus fata de Internet, baze de date si verificarea documentelor prin care structura frazelor este verificata pentru a dovedi daca a fost parafrazata in mod necorespunzator.

Verificarea in/din limba straina
Un alt avantaj pe care il ofera solutiile software de detectare a plagiatului il reprezinta oportunitatea verificarii lucrarilor in majoritatea limbilor de circulatie (engleza, spaniola, germana, portugheza, franceza, italiana), dar si in araba, coreeana, si chineza.

Depistarea plagiatului este o provocare, stresanta pentru ambele parti.
Cu un model de succes, exista speranta ca firmele de soft din tara, vor gasi resursele necesare peantru a realiza un astfel de sistem (de identificare a plagiatului) pentru textele scrise in limba romana.

Ramane sa speram ca plagiatul nu va mai fi tratat ca o gresala marunta si ca in scoala elevii vor invata sa scrie corect si cinstit.

Control Panel

Afla acum
inaintea profesorului tau
daca textul tau este
original sau plagiat!

Software AntiPlagiat.
Program GRATUIT de verificare si detectie a plagiatului.

Descarca Acum!