DetectarePlagiat.ro / Constientizarea problemei legate de plagiat

1. Constientizarea problemei legate de plagiat

S-a efectuat o comparatie intre elevii si profesorii din cadrul Departamentul de Calculatoare si Stiinta Sistemelor in ceea ce priveste opiniile acestora despre plagiat si modul cum sa fie descurajat acest fenomen.

In ceea ce priveste informatiile existente despre problema plagiatului, studentii si-au exprimat nevoia de informatii suplimentare in acest domeniu, in timp ce profesorii au fost multumiti cu privire la informatiile existente depre palgiat.

Prioritatea profesorilor a fost integrarea informatiilor cu privire la plagiat in sistemul de educatie cat si in documentele privind politica universitatii in acest domeniu.

In cele din urma, profesorii au declarat ca este mai importanta existenta unei politici clare a universitatii decat existenta unui instrument de detectare a plagiatului.

Studentii, la randul lor, au fost mai deschisi in ceea ce priveste folosirea instrumentelor electronice de detectare a plagiatului.
Cativa dintre profesori au subliniat faptul ca, daca studentii cunosc modul de functionare al instrumentelor electronice de detectare a plagiatului, acestia vor incearca sa "insele" instrumentele si va ajunge intr-un un punct in care profesorii ar putea sa nu mai dea atentie aspectelor legate de plagiat.

Control Panel

Afla acum
inaintea profesorului tau
daca textul tau este
original sau plagiat!

Software AntiPlagiat.
Program GRATUIT de verificare si detectie a plagiatului.

Descarca Acum!